Wie ben ik

Hoi,

 

Ik ben Nicole Kramer. ik ben een warm liedevol persoon met een open hart, natuurmens, spontaan, eerlijk, enthousiast, vakkundig en betrokken. Ik heb vele lessen mogen leren en hierdoor de nodige levenservaring op gedaan. Ik vind betrouwbaarheid, veiligheid en verbinding zeer belangrijk binnen de behandelingen. U moet zich bij mij op uw gemak voelen en uit durven te spreken.

 

Ik heb de Reiki graad 1,2,3a,3b uit de lijn van Mikao Usui systeem. Ben energetisch therapeut, NLP coach en energetisch dierentherapeut. Tijdens de behandeling wordt ik ondersteunt door de mooie energie van de engelen, zij en mijn gidsen staan mij bij.

 

Ik heb mijn diploma energetisch therapeut bij t energetisch instituut te Soest gehaald bij Frank den Ouden.

Daarnaast heb ik alle inwijdingen  van de engelen om met hun energie te mogen werken ontvangen van Jeanne Stolzenbach te 's-Hertogenbosch,

Mijn reiki graad 1,2 en 3a en 3b heb ik bij Jeanne Stolzenbach ontvangen te 's-Hertogenbosch en komt van de directe lijn van Mikao Usui.

 

  Mikao Usui is de grondlegger van Usui Shiki Ryoho ofwel Reiki.                                                  

 

Naast mijn medische achtergrond (doktersassistente) en theorethische kennis en alle andere kennis die ik heb opgedaan door middel van workshops, lezingen enzovoort vertrouw ik op mijn intuitië en gevoel. Ik kan je

daarnaast helpen je bewust te worden van je patronen,

gevoelens en verleden hierdoor kom je vaak bij de kern

en kun je groeien als mens.

 

Welkom in mijn praktijk voor healing en groei